torsdag 15 december 2016

Varför OdlingsTV livesänder från Videohjälpen!

Först kanske jag ska förklara för er som missat vad Videohjälpen är för något. Jo,
#VIDEOHJÄLPEN är en insamlingsbössa till Musikhjälpen #mh16.
Tillsammans jobbar youtubers, podcasters, influencers, artister och andra profiler från sociala medier för att hjälpa till att samla ihop pengar till förmån för P3 & SVT Plays Musikhjälpen! Alla pengar som skänks till Videohjälpen (både via bössan samt Swish) kommer oavkortat gå till Videohjälpens insamling till förmån för Musikhjälpen! Det här året är temat "Barn i krig har rätt att gå i skolan". Så viktigt och så kul att kunna bidra till det! 


Själva livesändningen när OdlingsTV medverkar sker i morgon, fredag den 16/12 kl 13-14 och visas alltså live på bl a Videohjälpens Youtube-kanal samt på Twitch. Vi kommer också att försöka filma (om intresse finns för det?) för att lägga upp det hela sedan också på OdlingsTV. Men Videohjälpen pågår hela tiden och dygnet runt hela denna vecka och fram till söndag!

Skänk pengar till bössan här: http://bossan.musikhjalpen.se/insamli... 
Eller Swisha till: 123 539 5892

Märk gärna din betalning med #odlingstv -för bland er som skänker och taggar med OdlingsTV kommer vi försöka göra något extra -kom gärna med idéer på vad! ;)

Ha nu en riktigt fin kväll och du tittar väl i morgon?  Men ännu viktigare -du är väl också med och bidrar till att hjälpa?
Kram/Jessica 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar