söndag 18 december 2016

Behind the scenes -Videohjälpen -det här hände!

I fredags direktsände OdlingsTV från Videohjälpenstudion på Kammarkargatan i Stockholm. På plats i Videohjälpen samlas starka influencers, youtubers, podcasters, artister och andra profiler från sociala medier för att jobba aktivt för att hjälpa till att samla ihop pengar till förmån för P3 & SVT Plays Musikhjälpen! 

Vi filmade behind the scenes för dem som missade livesändningen och ifall du vill kolla på lite lättsam OdlingsTV under en timme -temat var Ät din mormors krukväxter med OdlingsTV -klicka på länken här nedan! På plats hängde Ellen, Anna, John och jag och vi pratade alltså denna dag om kanske lite ovanligare saker att provsmaka. Förhoppningsvis blev detta ett lite mer lättillgängligt och även för alla de yngre tittarna för Videohjälpen då vi lättsamt pratade och gav lite fakta. 

Ellen och Anna från Stockholms universitet och spellistan Vetenskap & Trädgård på OdlingsTV överraskade med att ha med sig även både det ena och det andra och John som är en sann matkreatör och kock (och som setts tillaga och inspirera till bl a nyponketchup och flera squashrecept i OdlingsTVs Recept!) kunde både bekräfta men också hålla mig tillbaka i min iver att provsmaka allt ifrån Novemberkaktus till en butiksinköpt begonia.... Alla smakade inte bra kan jag avslöja. Men några krukväxter överraskade positivt;)

Kolla in det här, och med önskan om en fin 4:e advent! 
/Jessica Inga kommentarer:

Skicka en kommentar