tisdag 10 juni 2014

Här kan du lära dig mer om jord!

Den här filmen är alldeles ny och här lär jag mig mer om jord och om jorden betydelse av duktiga och proffsiga John Taylor. Direkt från hans och hela Malmös köksträdgård. Kanske kan även du snappa upp något nytt om detta kära ämne i denna film?

Se filmen enkelt genom att som vanligt med alla OdlingsTVs filmer, klicka direkt på bilden här nedan! Och dela och länka gärna till alla OdlingsTVs filmer -så får fler ta del av dem!

Ha en fin dag! 
/Jessica  3 kommentarer:

 1. Vad bra det är att titta och höra om jorden. Jag lägger inte kirskål i komposten och inte maskrosrötter eller kvickrot för jag är rädd att det ska bli ännu mer ogräs av det hela .Läste att man kan lägga i svarta säckar och att solen får värma dessa säckar så att man kan slänga innehållet i komposten när den är färdig för det. Intressant iaf med dessa filmer , Jessica, kul. Imorgon ska vi har plantförsäljning av egenodlade växter på vårt Torg i Årsta Havsbad. kl 15 Kom ut vet jag och inspektera lite. Vi ser fram emot att få höra föredrag av dig här den 15 juli sedan.. Du kan så mycket tycker jag .
  Ha det bra /Gerd i Å-H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag hade så väldigt gärna kommit i morgon till er i Årsta Havsbad, men tyvärr finns ingen möjlighet. Men vi ses ju den 15 juli -det ska bli så kul! Ha en riktigt fin helg! /Jessica

   Radera
 2. Vad synd att Du inte kan komma men jag förstår ju att du har mycket omkring dig . Jag chansade med att fråga för det skulle vara så roligt om du uppenbarade dig på Torget i Å-H.
  Tack ska du ha rara Jessica och ha det fint själv . Vi ses den 15 juli . Vad snabb Du var att svara mig !
  kramar från Gerd i Årsta Havsbads Trädgårdssällskap.

  SvaraRadera