onsdag 27 maj 2015

Jisses -det här har jag druckit och det här kommer att hända

..och det var bland det godaste jag druckit -någonsin!! Du måste testa! Och en annan bra sak med drycken är ju att man samtidigt äter upp sitt ogräs! Och blir kanske piggare än någonsin;) (se första klippet nedan, klicka på bilden så startar det..) 

Jag levererar en del underbart nyttiga ogräs och även andra växter från vårt ätbara landskap här hemma till Sturehof och Stockholms Matmarknad mitt i city... där fantastiska kockar tillagar så att fler får njuta av allt fantastiskt som växer runt omkring oss! Det serveras även frukost på plats i Sturegallerian och som Johanna, som är rawfoodkock, och som syns i klippet nedan tillagar. Men "mina ogräs" serveras även till vissa av varmrätterna. Titta in och smaka av vid tillfälle vet ja, ni som bor i närheten eller har vägarna förbi! 

Lägger också in ett klipp för hur du själv kan ta tillvara på och torka alla dina skatter och rikedomar. Tänk bara på en viktig sak, allt ingår inte i allemansrätten för att plocka/samla och definitivt inte för att sälja. 

Ha en fin dag! Nu är det hög tid här att börja förbereda för att ta emot ett helt annat slags inspelningsteam än OdlingsTV här hemma -det skall nämligen spelas in en stor deckarproduktion i trakterna;) Och tills dess har yngste sonen lovat plocka ihop delar av sitt lego (så de kan ta sig fram hemma hos oss...;) och jag i min tur ska slänga ut några hundra plantor eller så ut mot södra husväggen -så att de kan se ut genom våra fönsterrutor;) För i morgon är vårt vardagsrum uppehållsrum/sminkstudio m m för skådisar med team. 

Hej svejs!
/Jessica 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar