onsdag 14 oktober 2015

Mot Paris och pressevent! Vad tror ni om följande?

Snart beger jag mig mot Paris och ett pressevent där. Ja, det handlar såklart om något växande och jag kommer att lägga upp mer material om det här senare. Fick tips av John Taylor att besöka ursprungsinsirationskällan för New Yorks The High Line... Det måste jag såklart passa på att hinna med också och kanske har du något mer Paristips? Skriv gärna nedan i så fall:) Bilder kommer ni också att hitta på mitt Instagramkonto, välkommen dit med: https://instagram.com/jessicaelizabethlyon/ 

Vad sysslar ni med annars just nu i era trädgårdar eller odlingar utomhus/inomhus? Här krattas det löv som ska bli till fantastisk lövmull och så plockar jag upp blomsterknölar. Se hur jag gör i de korta klippen nedan -det är verkligen enkelt! 

Ha en toppendag! 
/Jessica 

1 kommentar:

  1. Gör samma saker här just nu i trädgården som sakta sakta går mot vintervila :) Löven vi krattar läggs som skydd runt känsliga växter....Dahlia lökarna ligger upptagna på tork på vedspisen i väntan på att undertecknad ska ordna fram lämpliga lådor till dem...:) Spännande med din resa till Paris :) Jag har tyvärr inga tips att ge då jag bara har drömt om att åka dit ! Ha en underbar resa !
    Kram Elisabeth

    SvaraRadera