fredag 23 maj 2014

Hur gör ni för att hinna med allt?

Går det att hejda tiden ett slag så att man hinner med att njuta av allt? Eller hur gör ni för att hinna med? Här nedan är mitt äppelträd från SVT s Trädgårdskampen bland annat. Det verkar trivas fint här i lerjorden!
Ha en underbar fredag!
/Jessica3 kommentarer:

 1. Bara på dessa 2 dagar av den intensiva solvärmen har det hänt mycket . Har stått och jobbat med mina små plantor och gick en runda och tittade runt . Jag blev förbluffad vad mycket det vuxit ! Stoppa tiden ett tag skulle jag vilja säga.
  Ha det fint
  /Gerd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan bara hålla med dig om att det växer galet snabbt Gerd!:) -vad är det som du driver upp i år?:) Bästa hälsningar, Jessica

   Radera
 2. Ja det är lite av varje . Jag är mest för blommor ,och mina favoriter är röd Salvia ,Broksalvia ,och Ageratum och lite andra blommor. Tomater brukar jag så också men i år gick det fel .Det var för kall jord när jag skulle skola om dem och för kallt i källaren. Jag började på nytt igen. Inte sätta en gång till i mjölkförpackningar det blir för kallt för dem. Grönsaker sår jag bara lite av får aldrig till det med morötterna .t.ex. Vi ska ha försäljning av plantor här i Årsta Havsbad och jag måste få till det igen för det var en succé .Vi är bara två som odlar och säljer , pengarna går till verksamheten i Årsta Havsbads Trädgårdssällskap . Vi ska ju träffas här Jessica och vi har gått ut med att du kommer till oss och berättar om stafettodling och hur det var i Trädgårdskampen .Vi ser fram emot det jättemycket .
  Ha en fin Mors Dag , Jessica .
  kram Gerd J

  SvaraRadera