tisdag 13 maj 2014

Misstänker att det är fler som har det så här hemma?

Naturligt vackra insynsskydd av majsplantor och tomater. Kronärtskockor och chili. En afrikas blå lilja som försöker finna lite ljus. Säkert är vi många odlarnördar som har det så här hemma just nu. I alla fall bland oss som inte har växthus, utan driver upp plantor inomhus. I alla de fönster som finns. 

Nu på söndag den 18e finns det dock tillfälle till att bli av med några av alla dessa hundratals. För då har vi en plantbytardag med växtloppis i bästa odlingsgruppen på facebook, Odling -Inspiration! (varmt välkomna dit med!). Vi kommer att hålla till i en gammal f d handelsträdgård här i Vendelsö. För jag misstänker att man kanske inte behöver alla dessa plantor själv och som just nu trängs här inne. Och att jag inte är ensam om just den här situationen. Men vilken härlig känsla då att kunna få dela med sig av ett sånt överflöd!

Ha en fin kväll!
/Jessica


2 kommentarer:

  1. Oj, vad stora dina majsplantor är! Och redan chilifrukter?! :) Vi har också fullt överallt, men våra plantor har inte kommit riktigt lika långt som dina! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Majsplantorna har fått ett av de bästa söderfönstrena här hemma:) Och chilin (just den här är en "Cayenne Long Slim") har jag övervintrat (varför inte?), så den har bara fått lite mer näring nu i vår och började blomma redan för många veckor sedan! Stort lycka till med alla era plantor, och skönt att höra att det är flera som har fullt i fönstren den här årstiden;) Ha en fin dag!/Jessica

      Radera