fredag 21 augusti 2015

Du måste ha världens roligaste jobb sa Ernst till mig

I onsdags hängde jag på Formex. Först pressfrukost och sedan snack och filmande. För er som inte varit där ännu kan jag berätta att Formex är den största mötesplatsen för Nordisk inredningsdesign. Där hittar man även design för utemiljöer ("utredningsdesign"?;) och med anledning av detta var jag på plats för OdlingsTV  för att spana in lite nyheter, trender och för att träffa folk. Bland annat pratade jag med Ernst Kirchsteiger. Supertrevlig och precis så där härligt vänlig och rar som man kan se i Ernst i Toscana m m. Jag gillar Ernst. Han gör sin grej. Driven och med snällheten som kärnvärde i sitt varumärke gissar jag.

"Du måste ha världens roligaste jobb!" sa Ernst till mig när jag bland mycket annat berättade att jag besökt en självhushållare och filmat häromdagen. Och det vet jag ju att jag har. Träffar så oerhört många superintressanta människor att lära av -dagarna i ända! Men det slog mig bara att det är så förbaskat lätt att glömma ibland? Varför är det så? Galet är det och Ernst påminde mig -tack!

En annan trevlig person jag träffade på och pratade med var Mårten Claesson från Claesson Koivisto Rune . Bland mycket annat trevlig visade de en fantastiskt snygg marschallhållare (den första snygga ever?) samt en trevlig örtkruka för inomhusbruk. Rörligt material kan ni titta helt enkelt på genom att klicka på bilden allra underst, så rullar det korta klippet -så missar du inte spännande nyheter och trender som kommer framgent! Bilden närmast nedan kommer från Ernst monter och det här tycker i alla fall jag är galet snyggt! Knäppt av snabb bild inomhus men tänk er det här i utomhusljus mot en vägg?...

Glad fredag till er alla -i väg på filmande här nu igen -idag blir det spännande i världen roligaste jobb;) /Jessica
2 kommentarer:

 1. Härligt att få se lite ifrån Formex..:) Tack ! Gillar också Ernst ;) Ibland är det bra att bli påmind...Härlig blogg du har, du inspirerar !

  Trevlig helg!
  Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Elisabeth! Ja men visst är det väl det?:) Med önskan om en fin kväll!/Jessica

   Radera