torsdag 10 juli 2014

100 filmer har vi nu gjort tillsammans i OdlingsTV! Dags att fira!

I och med kvällens väldigt intressanta av film av Lisa (Kwasniewski) så har OdlingsTV-gänget nu tillsammans gjort hela 100 (!) filmer! Fantastiskt -eller hur? Och det endast sedan den 20-23 mars då OdlingsTV lanserades stort under Nordiska Trädgårdar. Snacka om produktivitet säger jag. Är så himla glad och stolt över detta och kan lova att vi kommer att fortsätta i samma anda (eller öka;). 
- Så vad eller vilket ämne skulle du gärna se på OdlingsTV?

Och glöm inte -det är gratis att titta på alla OdlingsTV s filmer och gratis också att prenumerera! Då får du en liten påminnelse för när en ny film har lagts upp. Och dela eller länka gärna till OdlingsTV-filmerna -då får fler chansen att se dem. Gå in på www.odlingstv.se (eller via Youtubekanalen med samma namn) och bli inspirerad eller kanske lär du dig något nytt i odlingens fantastiska värld!

På bilderna nedan ser du alla vi som är med i OdlingsTV-gänget. Vi odlar på alla de olika sätt och säkert finns det något nytt som just du vill pröva! Det kan jag berätta att jag har gjort i alla fall, dvs inspirerats till att odla nya grödor och testa nya odlingstekniker av alla odlare i detta duktiga gäng!
Detta var dagens stolta inlägg -ha det gott!
/Jessica 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar