tisdag 14 oktober 2014

Underbart med skördetider.

Underbara skördetider... Och det är fantastiskt kul också tycker jag med alla de olika skördemarknader som vuxit fram nu i hela Sverige! Kul att fler får möjligheter att komma åt att köpa ekologiskt OCH närodlat -även om man av olika anledningar inte har egen möjligheter att odla. Här nedan är bilder från några av marknaderna bland annat och som jag och vi är lite extra engagerade i. Längst ner ligger även en kort film om just dessa och som vi gjorde med OdlingsTV inför detta. Se och isnpireras -bara att klicka på bilden så startar det korta klippet. 

-Ifall du vill vara med kommande säsong (det är helt gratis, och vi har toppenplatser att sälja på här i Stockholm med omnejd!) maila mig ditt intresse, eller ifall du/ni har frågor på: jessica@abrandnewstory.se

Ha en fin dag!
/Jessica

 ps. Tips! Sluta inte upp med att så och odla bara för att det är höst -nu är det ju dags för alla perennsådder, höstsådder av grönsaker och vitlök... och snart också för inomhusodlingarna samt för alla kommande chilisådder! Och mycket annat...ds.
 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar