onsdag 4 februari 2015

Om att se möjligheter -istället för hinder.

Alla människor har inte en stor trädgård att odla i. Många kanske upplever och drömmer om att odla mera själv och kanske på det sättet äta mer av ekologiska grödor. Ibland är det lätt att inte se alla möjligheter till detta runt i kring sig. Att tänka att man upplever det dyrt att köpa ekologiskt o s v. Kanske har du en begränsad ekonomi som student eller bor i en storstad. Därför gjorde jag det här klippet nedan. Alla kan odla. Bor du i en lägenhet finns det ganska sannolikt en koloniträdgård att ansluta till någonstans inte alltför långt bort. Och lotterna där är helt sannolikt större än dessa 16 kvadratmeter nedan;) 

Odla mera!

/Jessica
2 kommentarer:

 1. Hej och tack, Jessica för att Du visar så fint på ett schema här hur man kan odla på ett väldigt smart sätt . Jag odlar mest blommor och väldigt lite grönsaker förutom tomat och lite annat. Här får jag reda på jättemycket som Du berättar om . Tips och inspiration gillar jag !
  Toppenbra och jätteduktig är Du, Jessica.
  Stor kram från Gerd i Å-H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla rara Gerd! Dina ord värmer:) Vore roligt att få veta vilka blommor du planerar för i år:) och Snart, snart kommer också vårsolen med full kraft! Kram från Jessica

   Radera