måndag 9 februari 2015

Tomatsådder -ljuvliga tider! Dags att bestämma sig nu!

Jag har bestämt mig för att odla några för mig nya tomatsorter i år. Det blir alltså förutom Gardener´s Delight, Black Sweet Cherry och Green Zebra (och många fler;) i år även bland annat sorterna San Marzano 2, Principe Borghese, Isis Candy och Garden Pearl! Har ni testat dessa? Och dessa nya sorter tack vare en av alla de underbara frökedjorna vi har här i landet! Och så här går det till när jag sår mina tomater (klicka på bilden längst ner så startar det korta klippet!). 

Ha en fin måndag!
/Jessica
3 kommentarer:

 1. Hej Jessica...det är så härligt med dina inspirerande filmer och bilder mitt i februari. Jag odlade garderners delight förra året, men en gul variant. Goda, väldigt goda.
  Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anders för glada tillrop!:) Just gula Gardeners har jag inte testat ännu -vart fick du fatt på dem?:) Ja, har man väl börjat med att odla (och därmed njuta) av egna tomater, så kan man inte backa bandet..! Ha det fint!/Jessica

   Radera
  2. Runåbergs kommer påsen ifrån.7460 Garderners Delight. Fast på deras hemsida heter den nu Sun baby. På min påse som har ett par år på nacken står det dock Garderners Delight.
   Anders

   Radera