söndag 8 december 2013

Odling -Inspiration! -Bästa sätten att inspireras och att släppa lös Kreativiteten!

Att dela med sig och att inspirera varandra. När det kommer till Odling (och till andra saker i livet likväl..) så är det en sån oerhörd gåva tycker jag att kunna hitta tillfällen att inspirera och motivera varandra vid olika slags möten. Att hitta inspiration för till exempel sin Odling, trädgård eller vad det nu månde vara, ja det kan man ju göra på så många olika vis. Bland annat så har jag ju skrivit här i bloggen tidigare om att jag ofta blir inspirerad av naturen och skogen. Och inte minst av att möta andra människor.

För att genom att träffa människor och lära sig mer sätts liksom kreativiteten igång lite sådär alldeles extra. Det var faktiskt så Odling -Inspiration! s gruppen här på nätet kom till start för ca ett år sedan. För att jag ville hitta möjligheter och sammanhang för människor att träffas, på olika sätt, och för att inspirera varandra! Det har resulterat i ett antal Events och inte minst en mycket aktiv och växande skara som varje dag (!) möts över landskapsgränserna. Och vilken mångfald där finns! Här möter Trädgårdsodlaren Chilinörden... och Windowfarmers pratar med Perennsamlare.... Och allt däremellan. Och i alla åldrar och med olika bakgrund. Mångfald och kretslopp -bland människor!

Så varmt välkommen även till https://www.facebook.com/groups/327075514063226/
Där kan Du träffa likasinnade, söka kunskap om Odling, inspirera varandra och jag kan lova dig att ifall du ger dig hän och inte bara läser all kunskap och idéer som där finns, utan också ger tillbaka till dina och våra medmänniskor där, att din kreativitet når nya höjder!
Och det blir så mycket roligare då.

Ha en toppendag!
/Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar