söndag 17 augusti 2014

Fantastiskt rolig nyhet om ett nytt samarbete!

Det här gick jag ut med i OdlingsTV s och Odling -Inspiration! s facebookgrupper häromdagen (välkommen till dem f ö, ifall du inte redan är med där! Där finns massor av spännande att läsa!):

"Roliga nyheter!
OdlingsTV samarbetar nu med företaget Freshmind som driver Skördemarknader runt om i Stockholm. Där ges alla vi som får ett överskott av vårt odlande möjligheten att helt kostnadsfritt själva få sälja grönsaker, frukt, bär och blommor på bästa försäljningsplats.

Det tycker vi är toppen! För det är både bra och viktigt med mötet mellan det strikt kommersiella och egenodlat, att kunna möta intresse och tillgängliggöra för närodlat/ekologiskt. För visst är vi många fler som vill kunna köpa och njuta av hälsosamma grödor?

-Vi vill göra skillnad och få än fler att välja ekologiskt och närodlat!

ps. Freshmind är en kommunikationsbyrå vilka arbetar tätt med bland annat Stockholm Stad och Fryshuset. De har det senaste året varit involverade i framgångsrika, viktiga projekt som Sveriges Ungdomsentreprenör, Camp Connect och UNG08. ds."


-Så har du ett överskott på grönsaker, bär, frukt eller blommor -hör av er så återkommer jag med vilka platser det handlar om och hur du går till väga för att anmäla dig. 

Med önskan om en fin kväll!
/Jessica 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar