lördag 23 augusti 2014

Roliga nyheter för alla oss som njuter av närodlat och vill att fler ska få göra det!

Den här härliga informationen gick jag ut med i Odling -Inspiration! s gruppen på facebook alldeles nyligen. Och allt detta nedan vill jag ju såklart att du som läser min blogg också ska få veta om och ha möjlighet att ta del av ifall möjligheten finns:

Roliga nyheter!
OdlingsTV samarbetar nu med företaget Freshmind som driver Skördemarknader runt om i Stockholm. Där ges alla vi som får ett överskott av vårt odlande möjligheten att helt kostnadsfritt själva få sälja grönsaker, frukt, bär, örter och blommor på bästa försäljningsplats.

Det tycker vi är toppen! För det är både bra och viktigt med mötet mellan det strikt kommersiella och egenodlat, att kunna möta intresse och tillgängliggöra för närodlat/ekologiskt. För visst är vi många fler som vill kunna köpa och njuta av hälsosamma grödor?

-Vi vill göra skillnad och få än fler att välja ekologiskt och närodlat!Tider & platser:
Jakobsberg 6 september
Kista 19-20 september
Högdalen 26-27 september
Liljeholmen 3-4 oktober
Åkersberga 10-11 oktober
Tumba 17-18 oktober


Öppettider för besökare kommer att vara:
fredagar 11-18
lördagar 11-16


Och vad som är så otroligt roligt att kunna berätta också är att allt detta är helt gratis att anmäla sig till! Det ingår t o m bord, ett markistält om 180x70cm och snygga papp-påsar att stoppa de sålda grödorna i för dem som säljer på platserna! Man kan dessutom både dela bord med andra om man vill göra sällskap och/eller inte har så mkt att sälja, men också boka mer än ett tillfälle om man har mycket skörd!

Ha det fint!
/Jessica 

ps. Freshmind är en kommunikationsbyrå vilka arbetar tätt med bland annat Stockholm Stad och Fryshuset. De har det senaste året varit involverade i framgångsrika, viktiga projekt som Sveriges Ungdomsentreprenör, Camp Connect och UNG08. ds.-Så boka ditt bort idag! Det gör du genom att kontakta OdlingsTV s alldeles nya assistent Helena Åhlund på: marknad@freshmind.se  


Ha en fin odlarhelg!
/Jessica 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar