onsdag 14 januari 2015

Trädgårds och odlingstrender -idag har jag hängt på Formex!

Dagen har tillbringats på Formex -den största mötesplatsen för Nordisk inredningsdesign och vart man också kan se trädgårdsinredning m m. Efter avklarad pressfrukost med minisemla (god sådan!) och lite filmande för OdlingsTV var det då dags att ta tag i redigeringsbiten... Och här sitter jag ännu. Tänk vad många trevliga, spännande och kunniga människor jag mött idag och såklart vill man ju hinna med att samla så mycket bra material och information som möjligt till webbtv-kanalen.

I morgon blir det bland mycket annat tulpanfilmande -det är nämligen Tulpanens dag som skall firas då. Och så kommer jag att filma en hel del annat också från Formex. Håll ett öga på Youtubekanalen eller hemsidan... Att prenumerera på kanalen är f ö ett hett tips -då får du ett litet meddelande för när det har lagts upp ett nytt klipp! Och de börjar bli många nu -sedan starten i mars förra året har vi lagt upp över 200 (!) klipp. Alla om odling och trädgård i alla dess former!

En av dagens alla trevliga möten kan du se resultatet av här nedan -ett kort klipp med Trendexperten Stefan Nilsson som också är odlare. Framförallt av vackra perenner skulle det visa sig, stjärnflocka var favoriten. En längre film kommer också inom kort och där vi pratar lite mer odling. Men den korta varianten och som handlar om vilka trädgårdstrender han ser kommer i år kan du enkelt se här nedan genom att bara klicka på bilden.

Ha det bäst -här skall fortsätta att klippas och redigeras lite till;)
/Jessica Inga kommentarer:

Skicka en kommentar