lördag 22 november 2014

Idag kommer jag att filma detta...

Godmorgon!
Fler än jag som brukar vara uppe före tuppen?:)
Idag kommer jag att filma detta. Vad det blir av det kommer du att få se senare, om en liten stund, på OdlingsTV (www.odlingstv.se). Försökte faktiskt redan igår att filma klart men det ihållande regnet och att det var mörkt nästan hela dagen bidrog till att det inte blev så mycket av det. Annars är vi på OdlingsTV väldigt snabba på att lägga ut nya filmer. Det är väldigt roligt, för förutom att man inspireras av varandra, så lär man sig också så otroligt mycket!

Alla som vill är välkomna att titta på OdlingsTV, det är helt gratis, och man kan även prenumerera (också gratis!) och då får man en liten påminnelse för när ett nytt klipp lagts upp. Tanken med OdlingsTV är att visa inslag om allt som odling kan vara. Att det skall finnas kunskap och inspiration både för om du odlar i en trädgård, kolonilott eller hemma på fönsterbrädan. Därför har jag velat samla duktiga, inspirerande och härliga självhushållare, stadsodlare, trädgårdsnördar, chiliodlare och alla de andra slags odlare under ett och samma tak, dvs på vår webbtv-kanal. Så titta på alla filmer vi producerat (vilket är många!) på OdlingsTVs Youtube-kanal eller via hemsidan. Välj själv vart du tycker att det är enklast att titta. Alla filmerna ligger på bägge platserna. Dock lite olika sorterat.

Vad ska du göra idag? Några lökar som ännu inte kommit i jorden? I många delar av landet är det ju ännu inte tjäle och en del växter tycks tro att det börjar bli vår igen, hemma här i Vendelsö blommar bland annat en gräslöksblomma.

Ha en fin lördag!
/Jessica Inga kommentarer:

Skicka en kommentar