tisdag 11 mars 2014

Kommer OdlingsTV skapa Sveriges längsta Frökedja på Nordiska Trädgårdar?

För ett drygt år sedan startade jag Odling -Inspiration! s gruppen på nätet.
Som syftar just till vad namnet är -att inspirera ännu fler till att odla. Och att odla ännu mer. Det var också ett av mina syften i min medverkan i SVT s Trädgårdskampen. Och alla kan odla påstår vi inom nystartade OdlingsTV (lanseras den 20 mars!). Man behöver inte ha en trädgård för det. Man kan odla året om och utomhus såväl som inomhus. OdlingsTV har nu också en egen sida på Facebook (varmt välkommen till den med!)

Men för att återkomma till vad jag inledde med, så är väldigt många i gruppen Odling -Inspiration! aktiva inom en mängt olika frökedjor som vi har i gruppen. På alla de teman: ätbart, perenner, annueller, krydd- och medicinalväxter, chili... osv. Så varför inte samla ihop till Sveriges och Nordens kanske längsta frökedja i o m OdlingsTV s studio på Nordiska Trädgårdar tänkte vi?

Såhär går det till: Alla som vill får ta med sig sin favoritgröda i form av en liten fröpåse till mässan och byta den mot en annan som någon annan person lämnat in som sin favorit i vår studio. Gärna med en liten förklaring på vart ifrån fröet kommer, vem som lämnat osv. Och på så sätt byts idéer, kunskap, inspiration och favoriter med varandra! Och sprids kanske över hela Norden!? Är inte det en underbar känsla så säg?

Ha en fin tisdag!
Och ni kommer väl till Nordiska Trädgårdar, med eller utan fröpåse?
/Jessica

2 kommentarer:

  1. Visst kommer vi från Svensk finland :)!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att ni kommer på mässan!:) /Jessica

      Radera