fredag 21 mars 2014

OdlingsTV live!

Igår var första dagen för OdlingsTV och hela gänget befann sig då såklart på Nordiska Trädgårdar! Vilken underbar dag! Oj vad vi har pratat med människor och filmat och pratat ännu mer och... ja vilket intresse för OdlingsTV! Vi, Sara, Magda, Johannes, Johan och jag pratade oss alldeles hesa med alla intresserade och fantastiska människor som kom till oss i montern.

Morgonen rivstartade redan strax efter 8-tiden med presskonferens på Nordiska Trädgårdar inför 250 journalister och där bland annat jag fick tillfälle att berätta om OdlingsTV. Sedan fortsatte jag raskt till Pelargonscenen och Gunnel Carlson för att få äran att prata öppna trädgårdar med henne. Det kommer jag f ö att göra idag också, klockan 10.00, på scen Pelargon. Kom dit vet ja!

Men framförallt -vi filmade en hel massa för OdlingsTV. Och har redan lagt upp filmer från igår på OdlingsTV.se -så gå in och titta på när vi pratar med Lena Israelsson om en härlig nyhet eller med Hannu Sarenström om hans syn på trädgårdande! Och på bilderna nedan ser ni när Sara -vår superbästa producent intervjuar Annika, Johan och pratar med underbare Anders och när producent-Sara övervakar och instruerar Tony, vår proffsiga filmare på plats. Genom OdlingsTV får alla ni som inte har möjlighet att bege er till mässan ändå kan få ta del av all inspiration. Så håll koll, gå in och titta på OdlingsTV.se -det är gratis. Ett tips! Om du börjar prenumerera på kanalen (vilket också är gratis) så får du meddelande om varje gång en ny film lagts upp. Och mycket mer filmer kommer att läggas upp idag på sidan kan jag lova. Och i morgon. Och i övermorgon. Och i.... -ja det är det som är OdlingsTV! Vi är med där allt spännande händer helt enkelt.

Väl mött!
Jessica
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar