fredag 21 februari 2014

Du är vad din farmor åt.

Du är vad din farmor åt. Kunde man läsa om både på SVTs hemsida och i DN igår. Ny forskning från Karolinska Institutet har nu visat att det vi äter kan få effekter på arvsmassan och sätta spår i kommande generationer. Miljön har alltså en större inverkan på våra gener än vad man tidigare trott. Känns som vanligt därför alltid lika rätt att odla sina egna grönsaker, frukter och bär på ett så ekologiskt sätt som möjligt. Eller åtminstone köpa ekologiskt och närodlat om möjligt.

Ha en fin fredag!
/Jessica 










2 kommentarer:

  1. Det har du virkelig rett i. Jeg er så glad for at det blir mer og mer fokus på nettopp dette. Det virker som grønnsaksdyrking blir mer populært også :)
    Herlige bilder fra markens grøde. Jeg lengter etter ny sesong nå. Til sommeren skal kjøkkenhagen utvides.. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt att höra Gerd! Och stort lycka till:) Ha en fin helg!/Jessica

      Radera