lördag 1 februari 2014

Naturligt Naturlikt.

Såhär kommer jag återanvända Påskriset. Till lampskärmen på landet. Och när slyet i backen vuxit till sig lite mer -vips kan man snickra ihop t e x utemöbler av det. Nedan bilder på härliga möbler jag såg på Formex för ett par veckor sedan.
-Kanske de inspirerar fler än mig?

Ha en fin lördag!
/Jessica

 

3 kommentarer:

  1. Eftersom jag har en man som jobbar i skogen använder jag gärna sådant från skogen i min trädgård, hade också två Bollpilar som jag sågade ner, den ena blev som en skulptur den andra en stol. Det är fint på en stubbe sätta en kruka med någon växt, jag hade en Anemon i höstas och vita stenar på en stubbe också fint. Roligt se dina bilder på din blogg. En blombänk har jag gjort i höstas med timmer där jag skall fylla jord så fort det går, den blombänken är mot en röd lada och där vill jag så ettåriga blommor. Daggsalvia är på gång som stomme i den rabatten, tänkte blåklint, Harsvans och Pionvallmo runt om, kanske något mer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad det låter spännande det du skriver Lena! -Finns det någonstans man kan gå in och se bilder på detta?:) -Är så underbart kul att kunna inspirera varandra!:) Ha en fin dag! /Jessica

      Radera