torsdag 9 januari 2014

Från gårdagens intervju. Jobba jobba.

Igår var det som sagt en mycket intresserad och initierad reporter här och vi pratade länge och väl om Odling. Härligt! Och jag fick prata nästan hur mycket som helst om mina tankar och idéer kring Kretslopp och Mångfald i Odlingssammanhang och vilka ligger mig så varmt om hjärtat.

Och även fotografen, superduktiga Sara, fick också jobba hårt som det ser ut på bilden nedan för att få till lite bra bilder i grådasket. Det märktes dock att hon var mycket rutinerad och proffsig. Men nu kommer ju snön sägs det. Är så glad för att jag hann gräva lite till innan tjälen lägger sig. Det finns något positivt i det mesta ;)

Ha en fin torsdag!
/Jessica

ps. Har testat på att så Strandkål för första gången. Fyllde krukor nästan fullt med jord, la i fröer och lade sedan på fint grus (kanske 3-4 mm). Nu står de utomhus, på en skuggig plats. Håll tummarna för att de tittar upp till våren... Ds.

2 kommentarer:

  1. Jättekul med intervju! Det verkar som att det gick bra också, så det ska bli kul att se resultatet om det hamnar någonstans där man kan läsa det! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt Jo! Klart du ska få läsa det! :) Kommer att lägga upp det här i bloggen bland annat! Och vart man hittar det samt länk! Ha en fin dag!/Jessica

      Radera